Akkumulátor kategória

Akkumulátor kategória

Kiváló minőségű termékek és dupla garancia

A Cameron Sino akkumulátorok magas minőségének köszönhetően megengedhetjük magunknak, hogy más márkákhoz képest dupla garanciát kínáljunk Önnek, azaz a 6 hónapos kapacitásvesztésre vonatkozó garancia helyett 12 hónapot. Természetesen a gyártási hibák elleni garancia továbbra is 2 év.

Ár

A Cameron Sino akkumulátorok kiváló ár-érték arányt képviselnek. Így alacsonyabb áron hasonló vagy jobb minőséget kap, mint a márkás akkumulátorok.

A teljes választék

A Cameron Sino fokozatosan újabb és újabb kategóriákkal bővítette kínálatát, és ma már gyakorlatilag az összes mobiltechnológiához gyárt akkumulátorokat, a mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, fényképezőgépekhez való akkumulátoroktól kezdve a vezeték nélküli szerszámokhoz vagy porszívókhoz való akkumulátorokon át az orvostechnikai akkumulátorokig.

Bizonyítvány és minőségi tanúsítványok

A Cameron Sino számos tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek közül a következők különösen fontosak számunkra:

CE bizonyítvány, azaz az európai szabványoknak való megfelelőségi nyilatkozat
RoHS bizonyítvány, azaz igazolás arról, hogy a termék megfelel a veszélyes anyagok használatáról szóló uniós rendeletnek
ISO 9001 bizonyítvány, azaz a gyártás és a kapcsolódó folyamatok folyamatos minőségellenőrzésének igazolása

Rólunk

Az Akkumulátorok-profi.hu szaküzlet a Cameron Sino neves gyártójának teljes elem- és akkumulátorkínálatát kínálja.


Az Akkumulátorok-profi.hu-t a Sunnysoft s.r.o. üzemelteti, a Cameron Sino csehországi, szlovákiai és magyarországi képviselője.


A Cameron Sino kínálata hatalmas, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha nem találja meg, amit keres. Szívesen megrendeljük, vagy adunk tanácsot.